Spectra 18 maart 2016

Vrijdag 18 Maart om 20:00 wordt de Klomp in Ovezande overgenomen voor alweer de laatste Spectra avond van dit seizoen. Drie bands zullen gaan strijden voor een plek in de Spectra finale op Klomppop 2016. Ook zal deze avond de line-up voor de Spectra finale bekend worden gemaakt.

Wederom is deze avond GRATIS te bezoeken en krijg je een voucher voor een leuke korting voor Klomppop op zaterdag 17 mei 2016. Als bezoeker krijg je ook nog eens de kans om te stemmen op je favoriete band, waardoor deze kans maakt op een Wildcard voor een plaats in de finale.

De Special Act deze avond is Jick Munro and The Amazing Lazerbeams. Een boerenfolkband die een ode aan bier en ouderwetse gezelligheid brengt. Verwacht mandoline, banjo, accordeon, en een hoop Hoempapa á la Flogging Molly.

De volgende drie bands zullen gaan strijden voor een plek in de Spectra finale op Klomppop 2016:

Dehumanization
Een vijftal aanstormend talenten die geïnspireerd worden door talloze brutal death metal bands en zich focussen zich op een underground carrière in de muziekwereld. In 2013 hebben ze een frisse start gemaakt met een nieuwe zanger en drummer. Datzelfde jaar hebben zij zich aangesloten bij een platenmaatschappij, waarna zij zelfs speelden op een aantal festivals in Nederland en Oost-Europa. Vanavond zijn ze terug in Zeeland om weer een avond helemaal kapot te gaan met het lokale publiek. 

 

NULL
NULL is een geluidsexperiment met invoeden uit Noise/Drone/Doom/Ambient/Minimal. NULL bouwt soundscapes met lagen gitaar en vocalen, en probeert op deze manier iets los te maken zowel zichzelf als publiek. Hoewel dit het eerste optreden is, bestaat NULL toch al sinds 1992. “Ik werd geboren in 1992” is hierop het commentaar van deze solo-artiest. 

 

With The Wolves
Deze 5 koppige metalcore band met een unieke sound en energieke live set. De band combineert de verschillende stijlen van hun bandleden: Punk (drums en basgitaar verzorgen een groovende ritme sectie), Hardcore (heavy breakdowns en catchy leadgitaar) en Metal(screams om de sound compleet te maken).

Reageer op dit bericht

© 2018 Jongerenraad Borsele | realisatie: tidi.nl