Spectra

Meld je aan als band

Wil jij je garage eens uit met je instrument, en op een echt podium staan? Genoeg tijd verspild met het irriteren van de buren, jullie vinden het tijd voor het echte werk? Dan is Spectra een podium voor jou. Spectra is een hét podium voor opkomend talent. We bieden ruimte aan bands, dj's, rappers en solo-artiesten in alle genres, dus ook voor jou is er een plek te vinden.

 

Schrijf jezelf, of je band in en voor je het weet treedt je op in een professionele zaal, volledig met professionele licht- en geluid apparatuur. Aanmelden kan je via dit formulier <hyperlinkje met aanmeldformulier> op te sturen naar aanmelden-spectra@jongerenraadborsele.nl

 

Er zijn slechts tweel voorwaarden om mee te doen aan Spectra:

  • De bandleden moeten onder de 25 jaar zijn (uitzonderingen daargelaten)
  • De bandleden moeten allemaal of grotendeels uit Zeeland komen

 

Ons seizoen bestaat uit 5 voorrondes, waarbij uit elke voorronde door de jury 1 band gekozen wordt voor een plek in de finale op Klomppop. Ook is er nog een wildcard uit te delen door de werkgroep, voor de gelukkige 6e finale plaats.

Deze muzikale talentenjacht biedt jonge bandjes een heus podium. De Jongerenraad organiseert hiervoor vijf gratis voorrondes per jaar in samenwerking met de Klomp Ovezande. Een vakkundig jury helpt de bandjes verder met hun jurycommentaar en verdeeld de tickets voor finale op Klomppop. Daarbij heeft elke avond een special act. Doorgebroken bands trakteren zo publiek op fijne muziek. Deze combinatie maakt Spectra al jaren een tot een succesvol event voor muzikanten en liefhebbers van muziek. 

© 2018 Jongerenraad Borsele | realisatie: tidi.nl